Om Sameiet Thulagården

Thulagården er et sameie bestående av 56 eierseksjoner; 55 boligseksjoner og 1 næringsseksjon. Seksjonene er fordelt på fire oppganger med ulike gateadresser; Kjølberggata 28 A, Kjølberggata 28 B, Økernveien 5 A og Økernveien 5 B.

Thulagården ble oppført i 1940. Bygningen har grunnmur i støpt betong, yttervegger i betong som er utvendig pusset og malt, flatt/ oppforet tretak, og 3-lags isolerglassvinduer. Felles eiet tomteareal er ca. 907 kvm. Tomten er opparbeidet med plener og beplantning. Sameiet administreres via et styre sammensatt av medlemmer valgt av seksjonseierne selv.

Sameiet Thulagården: Kjølberggata 28 & Økernveien 5, 0653 Oslo

Om området

Bygården er lokalisert på Tøyen med umiddelbar nærhet til Tøyen Torg med forretninger, t-bane og diverse servicetilbud. Nærhet til øvrig kollektivtransport og gangavstand til sentrum. Området har flere parker og gode tur- og rekreasjonsmuligheter.

Trivelig på Tøyen

Kombinasjonen av attraktive byaktiviteter, tilgang til tur- og sykkelterreng rett utenfor døra og bedre kommunkasonsmuligheter enn de fleste andre bydeler i Oslo. For eksempel: Fem minutter med T-bane til Stortinget og Regjeringskvartalet, under ett kvarter til Universitetet og BI.
Gå hjem fra hagefest eller julebord uten å vente i taxikø. Det er kort vei både til Østmarka og Nordmarka, ca. en halvtime med T-bane. Mer enn ett dusin puber, restauranter og take-away i umiddelbar nærhet, like mange som i småbyer. På Tøyen torg finner du en av byens fineste biblioteker, restauranter,  kafeer, barer, gatekjøkken,  matbutikker og mm. Du bor nær sentrum og har samtidig parker, trær og grønt tett i tett.